29 Kasım 2010 Pazartesi

DOĞUM GÜNÜ PASTASI

İnci tanesi anaokulunun güzel müdüresi biricik arkadaşım Özlem'in öğretmen arkadaşları tarafından sipariş verilen pastası.Bende Özlem için kalp şeklinde pasta üzerine bir sürü güller hazırladım.
Canım arkadaşım iyiki varsın,doğum günün tekrar kutlu olsun...




22 Kasım 2010 Pazartesi

VİNTAGE YENİ YIL KURABİYELERİ

Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba.Öncelikle hepinizin geçmiş kurban bayramını kutluyorum.
Telaşlı,kalabalık,yorucu ama bir o kadar da güzel bir bayramdan sonra yoğun bir trafik beni beklemekte :)) bende o trafiğe girmeden önce sizlerle hazırladığım 2011 kurabiye,pasta ve cupcakelerimi paylaşmak istedim.
Keklerimiz ve kurabiyelerimiz şık ambalaj ve kutularında hem göze hem de mideye hitap ediyor..










YENİ YIL PASTASI


UĞURLU YILLAR

Yeni yılın hepimize uğur getirmesi dileklerimle hazırladığım bu kurabiyelerin ve ambalajlarının üzerine birer tane uğur böceği yerleştirdim.


2011'e ÖZEL CUPCAKELER


















2011' e MERHABA KURABİYELERİ

Klasikleşmiş yeni yıl kurabiyeleri.Bol kırmızılı,yeşilli, kar taneli...Özel kutularında sizi ve sevdiklerinizi bekliyor...








4 Kasım 2010 Perşembe

DOĞUM GÜNÜ PASTASI

Sevgili Nurbanu'nun eşi Ertuğ Bey için hazırladığım doğum günü pastası.Daha önce yaptığım pastalardan seçip beğenmiş Nurbanu pastayı bende isteği üzerine bu özel günlerine katkıda bulundum.


1 Kasım 2010 Pazartesi

DÜĞÜN KURABİYELERİ

Elmira ve Serhan çiftinin düğününde dağıtılmak üzere asetat kutu içinde kalp şeklinde gelin&damat kurabiyelerini büyük bi zevkle hazırladım.




KURABİYEDEN DÜĞÜN BUKETİ

Elmira ve Serhan için hazırladığım düğün buketi.

Bukette Elmira ve Serhan'ın çok sevdiği kedileri Poppy'nin resmini, daha önce İsveç'te kıyılan nikahlarında çekilen fotoğraflarını ve Elmira'nın gelin çiçeğini kullandım.

Related Posts with Thumbnails